19.2.2012

vatteita :)

Eilen olin siis mikkelissä (taas). Ostin laskettelu lasit, Rukkaset jotka on lämpöset ja pitää hississä ku lapaset kerää hirveesti lunta ja on liukkaat ku ottaa hissiä. Muuten lapasissa ei oo mitää vikaa mut ne on vähä huonot lautailussa ku mä kaatuilen irveesti.Sitte ostin myös vihreen topin ja valkosen perustopin. Menin h&m:lle ostamaa vain valkosta perustoppia ku mulla on enää vaa yks ku painoin toisee palloja ku se oli jo vähän kulahtanu. Mutta siis menin ostamaa sitä toppia nii sitten näin vihreän topin siinä niin ja enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta. On se vaan vaarallinen paikka tuo h&m.
Mun piti tehä asu kokonaisuuksia ihan huvin vuoksi mutta sainkin aikaiseksi koottua vain yhden. (jota en varmaan sitäkään tule käyttämään missään).

 Joutusin rajaamaa noita kuvia aika rajusti siksi ne onki noin kapeita enkä osannu tehä sillee että ne säilyttäis silti oman kokonsa. Toi salama valo on hirvee mut ei voi mitää ku en keksiny mitää paikkaa mistä ois voinu ottaa ilman salamaa ku ihan tollee kädellä otetuista tulis sitte heilahtaneita. Noi kuvat on siis otettu peilin kautta. Hame on äitin löysin sen sen kaapista ku kattelin oisko siellä jotai ton topin kanssa sopivaa. Hiuksissa oleva kukka (joka ei paljoo näy) on lainattu Hannalta (eli iso siskoltani josta oonki jo aika useasti aikaisemmin maininnut).

P.S. Yritän hommailla joskus jotai laskettelu kuvia. En kyllä lupaa mitää ku se on aika vaikeeta siellä rinteessä ettei tuhois kameraa.

-Laura
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti