17.2.2012

purnussa

Eilen mentii kavereitten kanssa laskettelemaa purnuun<3. Aluks laskin pari kertaa suksilla mut päätinki sitte ottaa laudan koska se näyttää edelleenkin pajlon hienommalta ja kadehdin niitä jotka osaa. Kärsivällisyyteni on kylläkin olematon ja hermot menee helposti ku ei oo heti huippu, mutta miss mixin vuoden 2012 rakkaus horoskoopissa oli että kärsivällisyyttä tulisi harjoittaa jote luulen että tuo lautailu olisi hyvää harjoitusta. Olen lautaillut ehkä 4 tai 5 kertaa. Joskus vitosella olin siskoni kanssa lautailu kurssilla tunnin ja se oliin tarpeen. Sen jälkeen laskin pari kertaa laudalla mutta vaihdoin aina vähän ajan päästä suksiin koska ne on helpommat. Kutosella en laskenut muistaakseni kertaakaan laudalla mutta nyt sitten taas yritän opetella ja pysyä pystyssä. (Ei toki häntäluu kipee:D). Purnussa itse laskettelusta en ottanut yhtään kuvaa, mutta tänää otin lipusta ja jojosta pari.
 Eli oltii 3 tuntia
 Jojoseni :)) mulla on myös valkonen jonka sain ku olin ekan kerran laskettelemassa eli joskus kolmosella.

 Purnu on siis hiihto keskus eli siellä on myös hiihto ladut (en oo kyllä ite käyny) ja on siellä sitte rinteitten vieressä pulkkamäkikin.

Huomasin tässä että mä tykkään aika paljon tosta eli sanasta vois vaikka vähentää sen käyttöä.(No olipa taas info.XD).

P.S. Vaikka purnu onkin pieni paikka laajavuoressa niin tykkään laskea siella. Eipä oo ihan hirveesti porukkaa ja on tilaa harjotella sitä lautailua jossa en ole ollenkaan hyvä. Nii ja sitte vielä selanen että en ookkaa aikasemmin kaveri porukalla ollut laskettelemassa aina on tullut oltua oman perheen (äitiä lukuun ottamatta) siellä. Empä oo muualla sitte lasketellukkaa. Mut purnu on kivan lähellä ja hyvä paikka.


-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti