21.2.2012

kokkailua!

Morjestaa! Sunnuntaina Olin mummon synttäreillä ja illalla saunan jälkee leivoin äitin kanssa  pizzaa. Aateltii tehä sellasia pizza rulla kiekkoja vai mikskä niitä sanotaa. Mutta sitten kaulittii se pohja, ja se jäiki sillee kivasti pöytää. Tuli sitte sellanen raaka pizza pohja paistettu täyte moska. Mä sitte aattelin kokeilla paistaa sen moskan pannussa ja onnistu hyvin. Oli muute hyvää :)) mums mums.
 Et tommosta sitte . Tehtii muute sitte toisesta taikinan puolikkaasta ihan jopa onnistunutta rullaa. (tosin seki hajos leikatessa).
 Maanantaina leivoin laskiais pullia valmiiks tätä päivää varten. Tossa noitten päällä on marianne rouhetta ku meillä ei yllättäin ollukkaa raesokeria. :(

 Ja tänää sitte Hanna kävi koulun jälkee ostamassa kermaa ku se pääs jo 12 (Voi vitsi noita lukiolaisia :D). Hanna otti muuten noi vatutki sulamaa ja mä vatkasin kerman koulun jälkee ja tein ton vattu survoksen. On se mukava ku ei tullu tänääkää läksyjä :)).

Kauheeta ku ei voi tehä mitää ku maanantaina  meillä oli vapaa vuoro hallilla ja pelattii poikia vastaa ni taitoin sitte pari kertaa saman nilkan ku ne kengät on vähä huterat säbässä. Ilalla sitte ku menin saunaa ni sen jälkee se turpos ja tuli kipeeks enkä sitte loppu iltaa kävelly sillä ollenkaa. Mutta aamulla se oli jo rauhottunu. Särkee kyllä vieläki mutta kävely jo onnistuu. Toivon vaa että se paranee ennen hiihtolomaa kunnolla että pääsen laskettelemaa. Ja kaikkea muuta. (Joo sori tota tekstiä paljon).

Mutta mukavaa laskiaistiistaita.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti