29.1.2012

Uudet ja vanhat julisteet

 Heijjaa!

Vanhat julisteeni olivat olleet jo aika kauan joten halusin vähän uutta ilmettä taas huoneelle vaihtamalla julisteet eilen. Julisteita pidän vain ovissa (siis. huoneen oveni ja vaatehuoneen oveni.), ja yhdellä valkoisella seinälläni.

 Oho, kuvassa julisteet näyttävät olevan ihan vinossa mutta ei oikeesti seinällä. Tuo alimmainen One Direction juliste oli mulla aiemminkin mutta en todellakaan oo kyllästynyt siihen. ;)


Ja vaatehuoneeni ovessa oleva Lontoo juliste joka sai jäädä joten en vaihtanut sitä. Tällä kertaa en laittanut huoneeni oveen mitään julistetta. Tykkään kyllä näistä nykysistä enemmän kuin aiemmista julisteista. :) Harmi kun en älynnyt ottaa niistä entisistä julisteista kuvaa mutta sille ei nyt voi enää mitään. Tuon vaatehuoneen sisäpuolellakin on yks juliste jota en sitten muistanut kuvata. Viikonloppu on mulla mennyt ihan kivasti oon ollut koneella,  kattonut telkkaria, syönyt ja nukkunut hyvin, lukenut kirjaa jne. Tänään vielä kattomaan Twilight:in Aamunkoi osa ykköstä, jess! (:
Kivaa sunnuntaita kaikille!


-Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti