2.7.2012

Särkänniemeen Särkänniemeen!!

Eilen aamulla heräsin joskus yheksän aikaan siihen ku Ilona soitti ja puol yheltätoista istuin jo niitten autossa suuntana Tampere ja Särkänniemi. Pitkästä aikaa kun oli lämmin ja aurinkokin paistoi niin oli hyvä ilma lähteä. Oltii jo suunniteltukkin reissua aikasemmin, mutta silti se tuli yllättäen koska sää oli luvannut tänne päin sadetta (ei ilmeisesti ollut satanukkaan) koko päivänä ei kuitenkaan satanut sielläkään eikä siltä edes näyttänyt vaikkei pilvetön taivas ollutkaan. 
Eilinen oli kyllä taas sellanen herkku päivä. Ruuaks syötii pizzaa, pienen sulattelun jälkeen ostettiin yhteinen hattara ja illemmalla vielä ostettiin pehmikset. Ja yllätys yllätys mulla ei ollut yhtään nälkä ja kun pääsin kotiin pöydällä odotti pikku pino muurin pohja lettuja (ne kun on vielä tavallista rasvasempia, syytä en tiedä). huoh! Suihkun jälkee tungin itteeni yhen letun ja loput söin aamulla. Että sellasta. 
Ainii oltii siellä särkän niemessä n.13:sta 20:neen. eli loppuun asti kun ei ihan alusta asti oltu.

Ja vitsi me ollaa nytte Ilonan kanssa ylpeitä ittestäme ku me käytii trombissaki :D täytyy tunnustaa etten mä kyllä toiste mene, Pelkäsin koko ajan että putoon niihi selkä kaltereihi mitkä tulee siihe taakse, mut jotka ei kuiteskaa yhtää tue.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti