20.3.2012

Shoppausta!!

Eli siis lauantaina lähin Äitin ja Hannan kanssa jyväskylään, kun Hanna tartti kirjoja lukion viimeseen jaksoon ja mustat korkaarit. Ja koska sain valita päivän jyväskyässä tai muummolassa, Päätin valita jyväskyän koska oli taas vähän vaate tarpeita. Lähinnä alusvaatteita ja yökkäreitä. Mutta otin myös omaa rahaa että voisin ostaa keväiset pastellifarkut, koska ne eivät olleet ehdoton tarve niin ajattelin ostaa ne omilla rahoilla. Kun menin ginatricotiin ja näin farkkujen hinnan jouduin katsomaan äitiäni anovasti, koska mulla oli vaa 20e ja ne makso jotai melkee 30e. Mutta sain ne :)) Voi noita äitejä <3. Ostoksiin kuului myös uudet kevät kengät koska viimekeväänä osetuissa tenareissa oli ja on pohjassa reikä. Ajattelin sellasia n.10e kenkiä, mutta koska sellaisia kivoja ei suosiolla löytynyt eikä jaksettu pitkän päivän jälkeen enää cittarii ajaa ja koska melkolailla viimeisistä kaupoista löyty täydelliset kengät niin ostimme sitte ne isohkosta hinnastaan huolimatta. (korkkareita Hannalle ei löytynyt).
Pari kuvaa:
 Tuossa siis yökkärin housut. Lindexiltä, niissä ei tullu paitaa mukana, mutta käytän niitten kanssa toppia joka tuli toisen yökkärin mukana.
 Tuossa se toinen yökkäri. Voi että nytte mullaki on vihdoin tommoset yöhhäri shortsit.:)
 Tuon paian osti Hanna mut mä vähän lainasin sitä tossa kuvassa (ja koska se soipii nii hyvin noitten farkkujen kanssa ni lainaan sitä varmaan joskus muutenki. Isosiskotkin on tärkeitä).
 Ja nuo on ne melkein 40e kevät kengät joihin ihastuin ja jotka kestäis sitte toivon mukaan ainaki kaks vuotta. En toki oota jo kuivia kelejä... :PP
 Ja nuo farkut on jotenki kivan näköset noitten kenkien rinnalla.

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Yritin muokata niitä, mutta ne pysyi itsepäisesti hailakkoina. Farkut ei oo ihan noin vaaleet, vaikka ne onki vaaleet.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti