20.12.2011

aamun perus pelastus

arki aamut on aina kiireisiä katastrofeja.mutta niistäki selvii kyllä aina.
mä alotan kasvojen pesulla.


tuossa on mun kasvosaippua tai puhdistusemulssio mikä lie,kasvovesi ja kasvorasva kaikki oriflamelta.tuutte varmasti huomaamaan että liiotellusti puolet mun tavaroista on oriflamelta.en muute oo vielä avannukkaa tota kasvovettä ja rasvaa ku on lumenen jutut vielä käyttämmättä.


lumenen kasvorasva ja -vesi on vielä käyttämättä mut saippuan oon kyllä kuluttanu jo aikaa sitte oon kyllä yks kasvosippuan suurkuluttaja.sitä menee aina puolet enemmä ku mitää muuta noista.



hampaan pesu on tietenki myös tärkee.ja tällä hetkellä se tapahtuu jordanin hammasharjalla ja pepsodent hammastahnalla.




seppälän vanulapuilla laitan kasvovettä tosin merkki vaihtelee.(nuo tuli nyt toho välii mutta joo olkoot)

tuo laatikko on kyllä yks tärkeimmistä sieltä löytyy melkee kaikki tarpeellinen.

joo eli vasemmassa ylä reunassa on tollanen vaaleenpunane muumi suihkepullo siinä tosin on vaa tavallista hanavettä ei mitää sen kummempaa.vieressä on surkea oriflamen kuivashamppoo ei ainakaa mulla tomi kun tekee hiukset entistä rasvasemmiks ja tulee ällöjä laikkuja mut hyviä puolia on että se tuoksuu hyvältä.sitten on herbinan suihkutettava dödö,reksonan suihkutettava dödö ja lakkaa jota en oo kyllä hirveesti käyttäny viime aikoina.alhaalla on punanen pullo hajuvettä jota en kylläkään enää käytä enkä oo aikasemminkaa kauheemmin käyttänu mut eipä oo kyllä alun perin mun ollutkaa.sitten swedish spa koko vartalo rasva oriflamelta tykkään kovasti.vieressä rullattava vai mksä niitä nyt sitte sanotaakaa mut kuiteski dove dödö ja nivean suihkutettava dödö "valkoinen pysyy valkoisena ja musta pysyy mustana" (tuo on kyllä totta).
keskellä on harja kampa ja meikkipussi jonka sisältöä en koskaan käytä.
pinkki ja kultanen tsup tsup hajuvesi ja perus pullossa oleva hajuvesi kaikki oriflamelta pieniä tuoksu putiloita nekin oriflamelta.omena hajuvesi turkista.
tärkeä pikku hyllyni <3 vasemmassa reunassa on ensin kaksi ripsaria keltanen on ruskeeta ja musta harmaa on mustaa (jälkimmäinen oriflamelta) sitte on finnejä hoitavaa tököttiä,ripsi harja,huulirasvan näkönen putkilo on punoitusta peittävää ja finnejä peittavää eli siinä on vihreä ja ihon värinen puoli. ala puolella on tärkein kapistus nimittäin siinä on keltanen tummat silmän aluset peittävä,vihreä punoitusta peittävä ja ihon värinen finnit kokonaan peittävä joka tosin ei ihan pidä paikkaansa.seuraavana on söpö vaaleenpunane pallo eli huulirasva (kolme viimeks mainittua oriflamelta)vieressä on kynsi öljy joka ei oikeestaan vaikuta mitenkään sen vieressä turkista ostettu käsi rasva joka ei vaan ole tarpeeksi tehokasta. ja pumpulia.(finnejä kuivattava litku ei oo hyllyssä ja se johtuu siitä ettei sitä oo mulla nytte).


P.S.jippii neljä yötä jouluun on laskin aivan itse tänään kun ...

                                             
                                                                     -Laura
                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti